Bouwadvies

Regelmatig word B+V bouw ingeschakeld door opdrachtgever om te adviseren betreffende de aankoop van een kavel of onroerend goed. Hierbij word  vaak gekeken naar de technische staat van een bouwwerk, maar ook naar de plaats, bereikbaarheid en de waarde van het onroerend goed of kavel. Het gaat veel om de aankoop van woningen, boerderijen, appartementen, kantoren en bedrijfsgebouwen.

 

Rood voor rood kavels

Ook in de rood voor rood handel is bouwbedrijf Vonder thuis, wilt u aankopen of verkopen contact ons en wij kunnen participeren en in overleg een mooi boeren erf construeren met één of meerder woon eenheden. Geregeld hebben wij kavels in de aanbieding.
 
Ontwikkelende en innovatieve aannemer Overijssel
Bouwbedrijf Vonder is actief in de kleinschalige projectontwikkeling, ook hiervoor kunt u ons benaderen. Momenteel hebben wij enkele projecten in de aanbieding.
 
Plan ontwerp / bouwtekening
Het ontwerpen in de nieuwbouw situatie begint bij het in kaart brengen van het kavel met zichtlijnen, bezonning en privacy. Vervolgens worden er in overleg met u enkele pentekeningen gemaakt wat nog steeds weinig kost. Als het juiste ontwerp is geselecteerd en naar uw wens is aangepast worden er bouwtekeningen gemaakt in 3d vorm zodat u virtueel door uw bouwwerk kunt lopen.


Kostenbewust ontwerp
Het is voor de opdrachtgever een groot voordeel om met een ontwerpende aannemer te werken omdat er in de ontwerpfase direct kostenbewust getekend word en meteen gekeken word naar de technische uitvoerbaarheid.
Daarnaast word er een openbegroting gemaakt zodat ook de kosten kant in beeld is.
Vervolgens word de bouwaanvraag met de nodige onderzoeken en berekeningen geregeld en na afgifte van de vergunningen kan er gestart worden  met de bouw.
 
In de verbouw situatie worden bijna de zelfde stappen doorgelopen, er worden indien nodig aan en verbouwschetsen gemaakt met daarbij ook de financiële kant in beeld gebracht. In veel gevallen kan er vergunning loos gebouw worden.
 
Materiaal advies en verkoop
Naast de bouw adviseren en verkopen wij veel hoogwaardige bouwmaterialen, te denken valt aan beton, steen, hout, staal, kunststof, hang en sluitwerk, isolatie en hr beglazing. Neem vrijblijvend contact op.