Isolatie

Duurzaam isoleren [met minder geld warm stoken] Zo gaat uw geld niet meer in rook op! Bouwbedrijf Vonder voorziet veel bestaande woningen en bedrijfs panden van de nodige hoogwaardige isolatie. Al sinds de eeuwwisseling brengen wij harde vormvaste isolatie aan welke onderling naadloos word verwerkt en afgedicht. Deze methode is recent tot de standaard verheven omdat de door ons toegepaste isolatie materialen de hoogste rendement bieden en deze luchtdicht word aangebracht.
 

 

 Het is overbodig als uw geld in rook opgaat.
Dat gebeurt al snel met een ongeïsoleerd woning waar in de winter de kachel blijft branden. Wie zijn woning isoleert met dak-, gevel- of vloerisolatie of enkel glas vervangt door HR++glas kan flink besparen op stookkosten. Ook kan er gekeken worden of er nog opties zijn in subsidie regelingen.

Isoleren is dan ook een investering die snel terugverdiend kan worden. Spouwmuurisolatie verdient zichzelf ongeveer in 4 jaar terug. Met dakisolatie is de besparing 5,70 euro per m2 per jaar. Ook de isolatie van een beganegrondvloer van circa 57m2 scheelt al gauw € 160,00 per jaar. Door enkelglas te vervangen met HR++ glas bespaart u circa € 280,00 per jaar op de stookkosten.

 

Ook besparen? Dan maken we graag een afspraak met u!